Rent a car aerodrom Beograd

Iznajmite automobil na aerodromu Nikola Tesla, Beograd bez dolaska u poslovnicu. Rezervišete Vaše vozilo putem interneta ili pozivom na telefon i budite sigurni da ćete ga preuzeti nakon putovanja, iako je polazak leta kasnio ili se odlagao. Potrebno je da tokom rezervacije vozila ostavite podatke o broju leta, a naši operateri će pratiti Vaš avion od poletanja do sletanja, tako da ćemo biti upoznati u slučaju odlaganja ili kašnjenja leta.

Omogućujemo da rentiranje vozila na aerodromu Beograd bude prijatno iskustvo, bez čekanja ili dodatne papirologije. Poželjno je rezervaciju obaviti bar dan pre dolaska.

Automobil će Vas sačekati na dolaznom terminalu sa tablom na kojoj se nalazi vaše ime ili ime kompanije. Lokacija na koju vraćate automobil ne mora biti na aerodromu, nego prema Vašem izboru, potrebno je samo da nam to naglasite.

Izaberite idealno rent a car vozilo

Naš vozni park čini veliki izbor vozila, kako putničkih automobila, tako i terentih kombija. U ponudi su automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Sva vozila se redovno servisiraju i održavaju. 

Slike naših vozila nalaze se na sajtu, tako da ne može biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Slike se redovno ažuriraju i predstavljaju pravo stanje automobila. Pogledajte kompletnu ponudu rent a car automobila i izaberite odgovarajuće.

Cene rent a car vozila na aerodromu

Cene iznajmljivanja automobila na aerodromu se kreću od 20€. Nema dodatnih troškova za preuzimanje vozila na aerodromu. Sve cene prikazane na sajtu su bez dodatnih troškova. Uključeno je:

  • neograničena kilometraža*
  • 24h pomoć na putu
  • izdavanje i preuzimanje vozila na užoj teritoriji Beograda
  • izdavanje i preuzimanje vozila aerodrom Beograd
  • osiguranje od krađe vozila
  • osiguranje od učestvovanja vozila u saobraćajnoj nezgodi (učešće 5%)

Cene potražite pored svakog modela automobila.

Prilikom specijalnih ponuda omogućen je najam automobila bez depozita. Pozovite nas i proverite da li je u toku promocija iznajmljivanja vozila bez depozita.

*neograničena kilometraža – U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, osim u slučajevima kada se automobil iznajmi do 2 dana (tada je kilometraža ograničena na 200km dnevno i svaki prekoračeni kilometar se naplaćuje).

Dodatna oprema je besplatna!

U dodatnu opremu spadaju: GPS navigacija, sedište za dete, punjač za mobilni u autu.  Ukoliko vam je potrebno nešto od dodatne opreme, potrebno je da naglasite mi ćemo vam opremu obezbediti bez naknade.

Uslovi najma vozila

Jedan od uslova za najam automobila je da vozač mora imati najmanje 21 godinu. Pored toga, potrebno je da ima minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole. Vozačka dozvola je obavezna na obavezna na uvid. Obavezna je identifikacija koja podrazumeva ličnu kartu ili pasoš na uvid.

Minimalno vreme rentiranja vozila je 1 dan (24 sata). Dozvoljeno prekoračenje je 59 min. Nakon tog vremena naplaćuje se ceo dan.

Uslovi za rent a car (najam automobila) su isti za preuzimanje sa lokacije aerodrom Nikola Tesla Beograd, ili sa bilo koje druge lokacije na području užeg Beograda i Zemuna. Dodatno se naplaćuje dostava vozila na lokacijama udaljenoj od navedenih, ali je preuzimanje moguće na bilo kojoj lokaciji u Srbiji. Putovanje iznajmljenim automobilom je dozvoljeno i van graca Srbije, potrebno je samo da nas samo o tome obavestite.

Za detaljnije informacije pogledajte uslove najma.

Aerodrom Nikola Tesla Transferi

Pružamo i usluge transfera. Kako se kreću cene aerodromskih transfera zavisi od destinacije na koju idete. Vršimo transfer isključivo na području Srbije. Cene su fiksne, a neke od primera možete pronaći na našem sajtu, ili nas pozovite za detaljnije informacije. Da li ćete za putovanje izabrati rentiranje automobila ili transfer do željene lokacije zavisi isključivo od Vaših potreba.