Rent a car Beograd - cena iznajmljivanja automobila

U ponudi su prikazani rent a car automobili, cena je sa svim uključenim troškovima. Uračunati su: kasko osiguranje, osiguranje od krađe, pomoć na putu, osiguranje putnika, izdavanje i preuzimanje vozila na užoj teritoriji opštine Beograd.

Manuelni menjač
75 KS,  dizel
Cena od 20€

Manuelni menjač
75 KS,  dizel
Cena od 20€

Manuelni menjač
99 KS, dizel
Cena od 25€

Manuelni menjač
110 KS, dizel
Cena od 28€

Manuelni menjač
120 KS, dizel
Cena od 30€

Automatski menjač
170 KS, dizel
Cena od 32€

Automatski menjač
163 KS, dizel
Cena od 32€

p508 karavan rent

Manuelni menjač
115 KS, dizel
Cena od 30€

Luksuzan auto
Isključivo sa vozačem 
Cena na upit

Automatski menjač
120 KS, dizel
Cena od 28€

Manuelni menjač
110 KS, dizel
Cena od 22€

Manuelni menjač
170 KS, dizel
Cena od 32€

Aerodoromski transferi, gradski i međugradski transferi

Top Auto Rent a Car nudi transfere čija je cena fiksna, tako da na cenu neće uticati spoljašnji uslovi koji mogu da produže vreme ili dužinu puta. Svi automobili su u odličnom stanju. U ponudi su aerodoromski transferi, gradski i međugradski transferi.

vase ime

Besplatna dodatna oprema!

Za sve naše klijente nudimo mogućnost besplatne dodatne opreme! U dodatnu opremu spadaju: GPS navigacija, sedište za dete, punjač za mobilni u autu.  Ukoliko vam je potrebno nešto od dodatne opreme, potrebno je da naglasite prilikom rezervacije vozila, a mi ćemo vam opremu obezbediti bez naknade.

Nudimo Vam specijalne pogodnosti

Kao specijalne pogdonosti nudimo sledeće:

  • Preuzimanje i vraćanje automobila na lokaciji prema Vašem izboru. Prilikom rezervacije vozila proverite na kojim lokacijama možete preuzeti automobil bez naknade. Ukoliko preuzimate automobil van opštine Beograd, može postojati mogućnost dodatnog troška. 
  • Usluga profesionalnog vozača. Za luksuzne automobile BMW serije 7 nudimo moućnost iznajmljivanja isključivo sa vozačem. Pored toga, svaki automobil ili kombi možete iznajmiti sa vozačem. Usluga vozača se dodatno naplaćuje, cena zavisi od više faktora pa je potrebno da nas kontaktirate za više informacija.
  • Neograničena kilometraža. U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, osim u slučajevima kada se automobil iznajmi do 2 dana (tada je kilometraža ograničena na 200km dnevno i svaki prekoračeni kilometar se naplaćuje). 

Uslovi iznajmljivanja automobila

Jedan od uslova da iznajmite rent a car automobil je da vozač ima najmanje 21 godinu. Pored toga, potrebno je da ima minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole, koja treba da se dostavi na uvid. Obavezna je identifikacija koja podrazumeva ličnu kartu ili pasoš na uvid.

Minimalno vreme rentiranja vozila je 1 dan (24 sata). Dozvoljeno prekoračenje je 59 min. Nakon tog vremena naplaćuje se ceo dan.

Za detaljnije informacije pogledajte naše uslove najma vozila.

Ukoliko imate bilo koju nedoumicu možete nas pozvati u periodu od 07h do 00h, a naši ljubazni operateri će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pogledajte poslednje postove: