Naša rent a car agencija nudi mogućnost da rentirano vozilo preuzimate i vraćate na teritoriji užeg dela grada Beograd, na teritoriji Zemun (gde nam se i nalazi agencija) ili na aerodromu Nikola Tesla. Za preuzimanje i vraćanje automobila sa drugih lokacija možete nas kontaktirati.

Izaberite vaše rent a car vozilo

Top Auto rent a car Beograd Zemun nudi veliki izbor vozila, kako putničkih automobila, tako i terentih kombija. Slike svih naših vozila nalaze se na sajtu, tako da ne može biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Slike se redovno ažuriraju tako da predstavljaju pravo stanje automobila.

Pogledajte kompletnu ponudu rent a car automobila i izaberite odgovarajuće.

Cene rentiranja vozila

Cene rentiranja se kreću od 20€. Sve cene prikazane na sajtu su bez dodatnih troškova. Dakle, cena koju vidite je cena koju plaćate. Uključeni su svi troškovi:

  • neograničena kilometraža*
  • 24h pomoć na putu
  • izdavanje i preuzimanje vozila na užoj teritoriji Beograda
  • osiguranje od krađe vozila
  • osiguranje od učestvovanja vozila u saobraćajnoj nezgodi (učešće 5%)

Cene potražite pored svakog modela automobila.

*neograničena kilometraža – U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, osim u slučajevima kada se automobil iznajmi do 2 dana (tada je kilometraža ograničena na 200km dnevno i svaki prekoračeni kilometar se naplaćuje).

Dodatna oprema je besplatna!

U dodatnu opremu spadaju: GPS navigacija, sedište za dete, punjač za mobilni u autu.  Ukoliko vam je potrebno nešto od dodatne opreme, potrebno je da naglasite a Top Auto Rent a Car Beograd Zemun će vam opremu obezbediti bez naknade.

Uslovi najma vozila

Jedan od uslova da iznajmite auto je da vozač mora imati najmanje 21 godinu. Pored toga, potrebno je da ima minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole. Vozačka dozvola je obavezna na obavezna na uvid. Obavezna je identifikacija koja podrazumeva ličnu kartu ili pasoš na uvid.

Minimalno vreme rentiranja vozila je 1 dan (24 sata). Dozvoljeno prekoračenje je 59 min. Nakon tog vremena naplaćuje se ceo dan.

Za detaljnije informacije pogledajte naše uslove najma vozila.