Aerodromski transferi, kao i gradski i međugradski, imaju fiksne cene, tako da na cenu neće uticati spoljašnji uslovi koji mogu da produže vreme ili dužinu puta. Broj putnika u vozilu ne utiče na cenu prevoza i nikada se neće desiti da se u Vašem vozilu prevozi bilo ko drugi osim putnika koje Vi izaberete.

Cene za Aerodromski transfer Nikola Tesla:

Beograd Arena – 14,5 km – 20 €
Beograd centar – 19,8 km – 30 €
Beograd sajam – 17,5 km – 23 €
Novi Beograd – 14,5 km – 20 €
Kopaonik – 291,4 km – 200 €
Kragujevac – 154,8 km – 110 €
Niš – 263,7 km – 160 €
Novi Sad – 82,4 km – 70 €
Sremska Mitrovica – 60,1 km – 60 €
Subotica – 175,6 km – 120 €
Šabac – 73,3 km – 65 €
Zlatibor – 231,1 km – 150 €
Zrenjanin – 100,5 km – 80 €

aerodromski transferi cene

Usluga aerodromski transferi

Vršimo uslugu prevoza putnika do i od aerodroma, bilo da je u pitanju aerodrom “Nikola Tesla“ u Beogradu ili neki drugi u zemlji i regionu. Ova usluga obuhvata dolazak na Vašu kućnu ili poslovnu adresu, adresu hotela, vile, apartmana i obezbeđujemo direktan prevoz do aerodrome. Kada su u pitanju transferi sa aerodroma ka bilo kojoj adresi u zemlji i inostranstvu, pratimo Vaš avion od poletanja do sletanja kako bi bili sigurni da će Vas vozilo sa vozačem sačekati i u slučaju eventualnog kašnjenja leta.

Naši vozači će Vas ljubazno dočekati na dolaznom terminalu sa jasno vidljivim imenom putnika ili kompanije ispisanoj na tabli. Dozvolite nam da Vam pomognemo oko prtljaga i učinimo da nakon dugog avio putovanja, udobno i bezbedno stignete do krajnje destinacije.

Gradski transferi na sat ili dan

Ova vrsta usluge prevoza je veoma popularna jer se može koristiti u svim prilikama bilo poslovnog, društvenog ili turističkog karaktera. Prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem na sat ili dan su u tome što možete prema Vašim potrebama planirati vreme angažovanja vozila i vozača, rutu kojom želite da idete, kao i uslugu čekanja.

Bilo da idete na poslovni sastanak, svečani ručak ili večeru ova usluga Vam pruža osećaj lagodnosti jer ne morate brinuti o uslovima saobraćaja, traženju parking mesta, plaćanju parkinga u zoni i pronalasku tačne adrese. Naša nova i luksuzna vozila kao i profesionalni vozači učiniće da se osećate posebno u prilikama kao što su venčanja, krštenja i maturske večeri ili poslovni sastanci.

Korporativni transferi

Odabirom našeg pružanja usluga za sve Vaše kompanijske potrebe prevoza putnika, dobijate pouzdanog poslovnog partnera, koji se u potpunosti prilagodjava Vašim potrebama. Posebno obraćamo pažnju na bezbednost i komfor putnika, koristeći nova, luksuzna vozila.

U poslovnom svetu vreme je novac i veoma je dragoceno. Zato, ako imate puno obaveza, sastanaka, poslovnih ručkova i večera, uštedite Vaše vreme i prepustite nama: traženje lokacija, parking mesta, čekanje poslovnih partnera na bilo kojoj adresi i u bilo kom trenutku, 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Precizno i na vreme, Vas i Vaše poslovne partnere dovozimo na dogovorenu lokaciju. Dok Vi obavljate svoje obaveze, naš vozač i vozilo će čekati u blizini.

Na ovaj način postajemo značajan faktor pri organizaciji vaših svakodnevnih obaveza. Odgovornim i profesionalnim pristupom saradnji, pružićemo Vam pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kakvu Vaša kompanija zaslužuje.

Najčešća pitanja

Možete nas kontaktirati pozivom ili porukom, putem Viber-a, WhatsApp-a, Facebook i Instagram strana, ili preko kontakt forme na sajtu.

Bilo da je u pitanju gradski ili aerodromski transfer, plaćanje je vozaču u kešu, nakon prevoza na dogovorenu lokaciju.

Pored transfera sa aerodroma, nudimo i transfere iz Beograda i okoline do bilo koje lokacije u Srbiji. 
Molimo Vas da nas kontaktirate sa tačnom lokacijom polaska i željenom destinacijom i mi ćemo Vam javiti tačnu cenu.

Na sajtu su prikazane cene za najtraženije destinacije. Ukoliko ste zainteresovani za transfer koji nije u cenoviku, molimo Vas da nas kontaktirate. Radno veme je svaki dan od 07-00h.

Vozač će vas čekati na željenoj lokaciji u automobilu koji je dogovoren za transfer. Ukoliko prevoz počine sa aerodroma, vozač će Vas dočekati na dolaznom terminalu sa jasno vidljivim imenom putnika ili kompanije ispisanoj na tabli.

Da. Naš servis obuhvata prevoz do tačne adrese u mestu u koje Vas vozimo.

Pratimo Vaš avion od poletanja do sletanja kako biste bili sigurni da će Vas vozilo sa vozačem sačekati i u slučaju eventualnog kašnjenja leta.

S obzriom da pratimo Vaš avion, bićemo upoznati sa eventualnim kašnjenjm. Ne naplaćuje se dodatno čekanje prilikom kašnjenja leta.

Prtljag se ne naplaćuje dodatno, vozač će vam pomoći sa prtljagom.

Potrebno je da nam javite ukoliko je neko od putnika dete, kao i uzrast deteta kako bismo obezbedili potrebno sedište. Sedište za dete se ne naplaćuje.

I kod gradskog i kod aerodromskog transfera, cena se odnosi na cenu po vožnji,  a ne po putniku.

Top Auto Rent a Car nudi transfere koji imaju fiksne cene, tako da na cenu neće uticati spoljašnji uslovi koji mogu da produže vreme ili dužinu puta. 

Otkazivanje tranfera se ne naplaćuje, molimo Vas samo da nas obavestite porukom ili pozivom.