Gradski transferi na sat ili dan

Ova vrsta usluge prevoza je veoma popularna jer se može koristiti u svim prilikama bilo poslovnog, društvenog ili turističkog karaktera. Prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem na sat ili dan su u tome što možete prema Vašim potrebama planirati vreme angažovanja vozila i vozača, rutu kojom želite da idete, kao i uslugu čekanja.

Bilo da idete na poslovni sastanak, svečani ručak ili večeru ova usluga Vam pruža osećaj lagodnosti jer ne morate brinuti o  uslovima saobraćaja, traženju parking mesta, plaćanju parkinga u zoni i pronalasku tačne adrese. Naša nova i luksuzna vozila kao i profesionalni vozači učiniće da se osećate posebno u prilikama kao što su venčanja, krštenja i maturske večeri ili poslovni sastanci.

Aerodromski transferi

Vršimo uslugu prevoza putnika do i od aerodroma, bilo da je u pitanju aerodrom “Nikola Tesla“ u Beogradu ili neki drugi u zemlji i regionu. Ova usluga obuhvata dolazak na Vašu kućnu ili poslovnu adresu, adresu hotela, vile, apartmana i obezbeđujemo direktan prevoz do aerodrome. Kada su u pitanju transferi sa aerodroma ka bilo kojoj adresi u zemlji i inostranstvu, pratimo Vaš avion od poletanja do sletanja kako bi bili sigurni da će Vas vozilo sa vozačem sačekati i u slučaju eventualnog kašnjenja leta.

Naši vozači će Vas ljubazno dočekati na dolaznom terminalu sa jasno vidljivim imenom putnika ili kompanije ispisanoj na tabli. Dozvolite nam da Vam pomognemo oko prtljaga i učinimo da nakon dugog avio putovanja, udobno i bezbedno stignete do krajnje destinacije.

Korporativni transferi

Odabirom našeg pružanja usluga za sve Vaše kompanijske potrebe prevoza putnika, dobijate pouzdanog poslovnog partnera, koji se u potpunosti prilagodjava Vašim potrebama. Posebno obraćamo pažnju na bezbednost i komfor putnika, koristeći nova, luksuzna vozila.

U poslovnom svetu vreme je novac i veoma je dragoceno. Zato, ako imate puno obaveza, sastanaka, poslovnih ručkova i večera, uštedite Vaše vreme i prepustite nama: traženje lokacija, parking mesta, čekanje poslovnih partnera na bilo kojoj adresi i u bilo kom trenutku, 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Precizno i na vreme, Vas i Vaše poslovne partnere dovozimo na dogovorenu lokaciju. Dok Vi obavljate svoje obaveze, naš vozač i vozilo će čekati u blizini.

Na ovaj način postajemo značajan faktor pri organizaciji vaših svakodnevnih obaveza. Odgovornim i profesionalnim pristupom saradnji, pružićemo Vam pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kakvu Vaša kompanija zaslužuje.