Politika privatnosti za Top Auto Rent a Car

Na sajtu topauto-rentacar.rs, koji je dostupan sa https://topauto-rentacar.rs/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži topauto-rentacar.rs i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i / ili prikupili u topauto-rentacar.rs. Ova smernica nije primenljiva na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili preko kanala koji nisu ove veb lokacije.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našim Pravilima o privatnosti i pristajete na njegove uslove.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci od kojih se traži da vam daju i razlozi zašto se od vas traži da vam to saopštite, biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili priloge koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite da date. .

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući za:

  • Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb lokaciju
  • Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb lokaciju
  • Razumevanje i analiza načina na koji koristite našu veb lokaciju
  • Razvijajte nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnosti
  • Komunicirajte sa vama bilo direktno ili preko nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb stranicu, a u svrhe marketinga i promocije
  • Slanje e-pošte
  • Pronalaženje i sprečavanje prevare

Log datoteke

topauto-rentacar.rs sledi standardnu proceduru korišćenja log datoteka. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Informacije prikupljene log datotekama uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i veb Beacons

Kao i bilo koji drugi veb sajt, i topauto-rentacar.rs koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići koriste se za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naših veb stranica na osnovu vrste pregledača posetioca i / ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Možete da pogledate ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera kompanije topauto-rentacar.rs.

Oglasni serveri ili reklamne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Veb Beacon koji se koriste u njihovim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na topauto-rentacar.rs, a koji se šalju direktno na pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da topauto-rentacar.rs nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašavači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti topauto-rentacar.rs ne odnosi se na ostale oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih trećih oglašavačkih servera. Može da obuhvati njihovu praksu i uputstva o tome kako da odustanete od određenih opcija. Kompletnu listu ovih Pravila o privatnosti i njihove veze možete pronaći ovde: Veze za politiku privatnosti.

Možete da onemogućite kolačiće putem svojih pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača. Šta su kolačići?

Prava o privatnosti CCPA (ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCPA, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkriva kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne da prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo vam mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, obratite nam se.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da se uverimo da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da tražite kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da tražite da ispravimo bilo koje podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da tražite da ispunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da obrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da tražite da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo vam mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, obratite nam se.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu tokom korišćenja interneta. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da prate, učestvuju u i / ili nadgledaju i vode svoje internet aktivnosti.

topauto-rentacar.rs svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 16 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ove podatke na našoj veb stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo uložimo sve napore da odmah uklonimo takve podatke iz naše evidencije.