Rent a car aerodrom Beograd

Top Auto Rent a car vrši besplatnu dostavu vozila na aerodrom Beograd. Besplatno rezervišite vozilo i preuzmite ga nakon sletanja. Ukoliko promenite planove i želite da otkažete iznajmljeno vozilo, samo nas obavestite. Ne postoje troškovi prilikom otkazivanja najma.

Rent a car Nikola Tesla

Rent a car na aerodromu Nikola Tesla bez depozita, cene su bez skrivenih troškova. Pogledajte najtraženije modele.

Rent a car aerodrom Beograd bez dolaska u poslovnicu?

Zašto je bolje da bez dolaska u poslovnicu izvršite iznajmljivanje automobila na aerodromu Beograd?
Na taj način ćete izbeći gužve i čekanja u poslovnici i možete bolje planirati svoje vreme. Rezervisanje vozila pre nego što stignete na aerodrom je jednostavno. U našoj agenciji rezervacije su besplatne, a plaćanje je prilikom preuzimanja vozila. Izaberite vozilo koje odgovara vašim potrebama, obavestite nas i vozilo će vas dočekati na aerodromu. Radno vreme naše rent a car agencije je od 07-24h, ali dostavu vozila vršimo i van radnog vremena. Rezervacija se vrši putem telefona, Viber-a, WhatsApp-a i sajta.

Rent a car aerodrom Nikola Tesla

Ne brinite oko kašnjenja leta. Potrebno je da tokom rezervacije vozila (ili naknadno) ostavite podatke o broju leta, a naši operateri će pratiti vaš avion od poletanja do sletanja, tako da ćemo biti upoznati u slučaju odlaganja ili kašnjenja leta. 

Ljubazno ćemo vas dočekati na dolaznom terminalu sa tablom na kojoj je jasno istaknuto ime naše rent a car agencije. Lokacija na kojoj besplatno možete preuzeti ili vratiti vozilo je aerodrom Nikola Tesla i na području grada Beograda. Preuzimanje i vraćanje vozila je moguća i na bilo kojoj drugoj lokaciji, ali se dodatno naplaćuju.

Rent a car aerodrom Nikola Tesla cene

Top Auto rent a car dolazi na aerodrom Nikola Tesla da vam dostavi rezervisano vozilo. Cene iznajmljivanja vozila se kreću od 20€ po danu sa svim uključenim troškovima i uključenim PDV-om. U cenu iznajmljivanja vozila su uključeni i pomoć na putu, osiguranje, neograničena kilometraža. Sva rent a car vozila se redovno održavaju.

Pogledajte ponudu Beograd rent a car vozila i izaberite vozilo koje odgovara vašim potrebama. Na web strani svakog vozila su prikazane cene koje variraju u zavisnosti od broja dana na koji se vrši najam. Kod nas možete iznajmiti automobile, teretni i putnički kombi. Sva vozila su sa dizel motorom i odlikuje ih mala potrošnja goriva. Za svaki automobil ili kombi koji želite da iznajmite možete pogledati slike, tako da neće biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Na zahtev, možemo poslati još slika.

Ukoliko dolazite u Srbiju sa porodicom i potrebno vam je sedište za dete, Top auto rent a car vam omogućava da sedište za dete dobijete bez dodatne naknade.

Viša puta u toku godine organizujemo popuste za iznajmljivanje vozila na aerodromu. Redovni popusti se odobravaju za dugoročni najam. Informacije o popustima dajemo kada nas kontaktirate.

Naša rent a car Beograd aerodrom ponuda obuhvata besplatnu dostavu vozila na aerodrom. Vraćanje i preuzimanje vozila je besplatno, bilo da je to Novi Beograd ili bilo koja druga lokacija u Beogradu. Uz naknadu, iznajmljeno vozilo možete vratiti i preuzeti na bilo kojoj drugoj lokaciji u Srbiji i inostranstvu.

Rent a car na aerodromu Nikola Tesla - dodatne usluge

Ukoliko niste vozač ili ne volite da vozite, Top Auto pruža usluge najma vozila sa vozačem. Naši vozači su uredno odeveni, govore engleski i ruski jezik. Ne morate brinuti o ruti, parking mestu, kao ni plaćanju parkinga i putarina. Samo se opustite, a naš vozač će vas dovesti do željene lokacije u dogovoreno vreme.

Pored najma vozila sa vozačem na ceo dan ili više dana, pružamo i usluge transfera sa ili do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Pogledajte cene aerodromskih transfera i uverite se zašto su transferi bolji izbor od taksija. Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Iako aerodrom Nikola Tesla spada u jedan od manjih evropskih aerodroma, ovaj aerodrom je najveći u Srbiji. Ranije je bio poznat kao aerodrom Beograd i aerodrom Surčin (zbog blizine naselja Surčin). Od 2006. godine promenjeno je ime aerodroma u čast Nikole Tesle. Ovaj aerodrom se nalazi 18 km zapadno od centra Beograda.

Aerodrom Nikola Tesla ima dva terminala. Terminal 1 je renoviran pre nekoliko godina. U holu možete videti otvoren pogled na platformu sa parkiranim avionima. Terminal 2 je povezan hodnikom sa Terminalom 1. Vezni deo između ova dva terminala je adaptiran 2016. godine, trećinu ovog dela čini komercijalni sadržaji.