Top Auto Rent a Car nudi transfere koji imaju fiksne cene, tako da na cenu neće uticati spoljašnji uslovi koji mogu da produže vreme ili dužinu puta. Aerodromski transferi se vrše sa unapred dogovorenih lokacija i po unapred dogovorenoj ceni. U ponudi su gradski, međugradski i aerodromski transferi.

Izaberite vozilo kojim ćemo izvršiti transfer

Top auto rent a car Beograd nudi veliki izbor vozila, kako putničkih automobila, tako i terentih kombija. Slike svih naših vozila nalaze se na sajtu, tako da ne može biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Slike se redovno ažuriraju tako da predstavljaju pravo stanje automobila. Bilo da želite da rentirate automobil ili su vam potrebni transferi, pogledajte koji vam auto odgovara i proverite dostupnost željenog modela sa našim operaterom.

Pogledajte kompletnu ponudu rent a car automobila i izaberite odgovarajuće.

Aerodromski tansferi cene

Cene kako gradskih tako i aerodromskih tansfera zavise od lokacije sa koje krećete i željene destinacije. Cenu ćemo formirati kada nam date potrebne podatke. Javite se našem operateru koji će vam ljubazno dati sve tražene informacije. Okvirni cenovnik pogledajte aerodromski transferi cene.

Naši rent a car transferi su uvek tačni, a automobili su u odličnom stanju!

Dodatna oprema je besplatna!

U dodatnu opremu spadaju: GPS navigacija, sedište za dete, punjač za mobilni u autu.  Ukoliko vam je potrebno nešto od dodatne opreme, potrebno je da naglasite a Top Auto Rent a Car Beograd će vam opremu obezbediti bez naknade.

Gradski i aerodromski transferi - najčešća pitanja

Možete nas kontaktirati pozivom ili porukom, putem Viber-a, WhatsApp-a, Facebook i Instagram strana, ili preko kontakt forme na sajtu.

Bilo da je u pitanju gradski ili aerodromski transfer, plaćanje je vozaču u kešu, nakon prevoza na dogovorenu lokaciju.

Pored transfera sa aerodroma, nudimo i transfere iz Beograda i okoline do bilo koje lokacije u Srbiji. 
Molimo Vas da nas kontaktirate sa tačnom lokacijom polaska i željenom destinacijom i mi ćemo Vam javiti tačnu cenu.

Na sajtu su prikazane cene za najtraženije destinacije. Ukoliko ste zainteresovani za transfer koji nije u cenoviku, molimo Vas da nas kontaktirate. Radno veme je svaki dan od 07-00h.

Vozač će vas čekati na željenoj lokaciji u automobilu koji je dogovoren za transfer. Ukoliko prevoz počine sa aerodroma, vozač će Vas dočekati na dolaznom terminalu sa jasno vidljivim imenom putnika ili kompanije ispisanoj na tabli.

Da. Naš servis obuhvata prevoz do tačne adrese u mestu u koje Vas vozimo.

Pratimo Vaš avion od poletanja do sletanja kako biste bili sigurni da će Vas vozilo sa vozačem sačekati i u slučaju eventualnog kašnjenja leta.

S obzriom da pratimo Vaš avion, bićemo upoznati sa eventualnim kašnjenjm. Ne naplaćuje se dodatno čekanje prilikom kašnjenja leta.

Prtljag se ne naplaćuje dodatno, vozač će vam pomoći sa prtljagom.

Potrebno je da nam javite ukoliko je neko od putnika dete, kao i uzrast deteta kako bismo obezbedili potrebno sedište. Sedište za dete se ne naplaćuje.

I kod gradskog i kod aerodromskog transfera, cena se odnosi na cenu po vožnji,  a ne po putniku.

Top Auto Rent a Car nudi transfere koji imaju fiksne cene, tako da na cenu neće uticati spoljašnji uslovi koji mogu da produže vreme ili dužinu puta. 

Otkazivanje tranfera se ne naplaćuje, molimo Vas samo da nas obavestite porukom ili pozivom.