Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Najam vozila sa vozačem

Putujte udobno i sigurno

Iznajmljivanje vozila sa vozačem na sat ili dan je vrsta usluge prevoza koja je veoma popularna jer se može koristiti u svim prilikama bilo poslovnog, društvenog ili turističkog karaktera. Prednost iznajmljivanja vozila sa vozačem je u tome što ne morate tražiti najbolju rutu ni parking mesto. Ne treba da brinete ni o čemu, samo se opustite, a naši vozači će vas dovesti do željene lokacije u dogovoreno vreme.

U Top Auto rent a car agenciji možete iznajmiti automobil sa vozačem ili kombi sa vozačem. U ponudi su sva vozila sa našeg voznog parka. Bilo da idete na poslovni sastanak, ručak ili večeru najam vozila sa vozačem vam pruža osećaj lagodnosti jer ne morate brinuti o uslovima saobraćaja, traženju parking mesta, plaćanju parkinga u zoni i pronalasku tačne adrese. Naša nova i luksuzna vozila kao i profesionalni vozači učiniće da se osećate posebno u prilikama kao što su venčanja, krštenja i maturske večeri ili poslovni sastanci.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem na dužim destinacijama

Top Auto rent a car nudi mogućnost najma vozila sa vozačem i na dužim destinacijama. Isplanirajte putovanje sa vozačem na bilo kojoj destinaciji u zemlji i inostranstvu.

Profesionalni vozači

Naši vozači su uredno obučeni, profesionalni u komunikaciji. Jezici na kojima komuniciramo su srpski, ruski i engleski.

Najam vozila sa vozačem

Rent a car sa vozačem

Prevoz poslovnih partnera

Rent a car sa vozačem je idealan za prevoz vaših poslovnih partnera. Odabirom naših usluga za sve kompanijske potrebe prevoza putnika, dobijate pouzdanog poslovnog partnera, koji se u potpunosti prilagođava vašim potrebama. Posebno obraćamo pažnju na bezbednost i komfor putnika. Na željenu lokaciju ćete uvek stići na vreme. Dok obavljate svoje obaveze, naš vozač i vozilo će čekati u blizini.

Zašto je najam vozila sa vozačem sve popularniji?

U poslovnom svetu vreme je novac i veoma je dragoceno. Zato, ukoliko imate puno obaveza, sastanaka, poslovnih ručkova i večera, uštedite vreme i prepustite nama: traženje lokacija, parking mesta, čekanje poslovnih partnera na bilo kojoj adresi i u bilo kom trenutku, 24h dnevno, 7 dana u nedelji. 

Na ovaj način postajemo značajan faktor pri organizaciji vaših svakodnevnih obaveza. Odgovornim i profesionalnim pristupom saradnji, pružićemo pouzdanu i kvalitetnu uslugu najma vozila sa vozačem.

Kontaktirajte nas za cene najma automobila i kombija sa vozačem. Ukoliko vam je potreban transfer sa aerodroma Beograd ili druge lokacije možete dobiti više informacija o uslovima i cenama na aerodromski transferi.

Pogledajte naš vozni park i izaberite vozilo koje odgovara vašim potrebama.