Rent a car Beograd cene

U našoj agenciji Top Auto rent a car Beograd, cene su transparentne. Prikazane cene su sa svim uključenim troškovima i uključenim PDV-om. Cena varira u zavisnosti od broja dana na koji se iznajmljuje vozilo. Prilikom pretrage prikazana je najniža, odnosno cena za rentiranje vozila preko 30 dana. Cenu za sve dane možete videti klikom na izabrano vozilo.

Cena iznajmljivanja vozila je sa svim uključenim troškovima

U cenu iznajmljivanja vozila su uključeni: Neograničena kilometraža, osiguranje od krađe vozila, 24h pomoć na putu, preuzimanje i vraćanje vozila na teritoriji grada Beograda i na aerodromu Nikola Tesla, osiguranje od učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi (učešće 5%). Neograničena kilometraža je uključena u cenu za najam duži od dva dana.

U cenu iznajmljivanja vozila uključeni su i dodaci koji se dobijaju uz zahtev: sedište za dete, punjač za mobilni u autu i zeleni karton. Obavestite nas ukoliko vam je potreban neki od besplatnih dodataka.

Najpovoljniji rent a car Beograd

Najpovoljniji rent a car u Beogradu. Automobili su novi, redovno se održavaju i imaju visok nivo opreme. Za svaki automobil možete pogledati slike, a na zahtev vam možemo poslati još slika.

Bez iznenađenja prilikom plaćanja. Kod nas su cene transparentne, istaknute su uz svaki automobil i variraju u zavisnosti od broja dana na koje se vozilo rentira. Cene se kreću od 20€ i u cenu su uključeni svi troškovi. Automobili se iznajmljuju bez plaćanja depozita, kilometraža je neograničena. Na zahtev, besplatno možete dobiti sedište za dete i auto-punjač za mobilni, potrebno je samo da nas obavestite prilikom rezervacije.

Rent a car Beograd Akcije

Rent a car akcije i popusti. Naša rent a car agencija redovno odobrava akcije i popuste na sve višemesečne najmove. Popusti i akcije na aktuelne cene se odobravaju više puta u toku godine. Informacije o aktuelnim akcijama dajemo telefonskim pozivom. Možete nas kontaktirati telefonskim pozivom, preko Viber-a i WhatsApp-a. Pozovite nas i raspitajte se o trenutnim akcijama.