Rent a Car Dorćol

Top Auto Rent a Car nudi veliki izbor automobila za rentiranje na teritoriji Dorćol, Beograd. Izaberite vozilo, kontaktirajte nas i vozilo će vam biti besplatno dostavljeno na željenoj adresi na Dorćolu, u vreme koja vama odgovara. Sva vozila iz voznog parka se redovno održavaju i servisiraju. Možete birati između vozila sa manuelnim i automatskim menjačem, sa različitim snagama.

Rent a Car Dorćol: Ponuda vozila

Rent a car Dorćol nudi veliki izbor vozila, kako putničkih automobila, tako i teretnih kombija. Slike svih naših vozila nalaze se na sajtu, tako da ne može biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Uvek možete zahtevati dodatne slike vozila koje izaberete i brzo će vam biti dostavljene. Cene rentiranja se kreću od 20€. Prikazane cene na sajtu su po danu i bez dodatnih troškova.

Kompletnu ponudu vozila možete videti OVDE.

Rent a Car Dorćol: Kako funkcioniše

Omogućili smo vam jednostavnu rezervaciju i besplatno preuzimanje vozila na adresi po vašem izboru na teritoriji Dorćol. Besplano preuzimanje vozila je moguće i u Zemunu, užoj teritoriji Beograda i na aerodromu Nikola Tesla.

Kliknite na izabrano vozilo i dobićete dodatne informacije o vozilu i cenama. Cene u tabeli su prikazane po danu, bez dodatnih troškova.

Rezervacije su moguće telefonskim pozivom, preko Viber-a i WhatsApp-a, ili putem kontakt forme. Preporučujemo vam da nas kontaktirate telefonskim pozivom ili porukama preko navedenih aplikacija jer ćete na taj način dobiti najbrži odgovor.

Prilikom rezervacije nas obavestite ukoliko vam je potreban neki od besplatnih dodataka: sedište za dete i punjač za mobilni u autu.

Preuzmite vozilo na željenoj adresi na teritoriji Dorćol. Ne postoje dodatni troškovi za preuzimanje vozila na ovoj lokaciji.

Najam automobila Dorćol: Najčešća pitanja

Vozilo na teritoriji Dorćol možete preuzeti u vreme koje vama odgovara. Dostavu vozila vršimo 24/7.

Top Auto Rent a Car ne naplaćuje dostavu i vraćanje vozila na adresi po vašem izboru na teritoriji Dorćol, kao i na ostalim označenim lokacijama za besplatno preuzimanje.

Top Auto Rent a Car Beograd često organizuju akcije za najam automobila, a redovne popuste dajemo za duže najmove. Kontaktirajte nas putem telefonskog poziva, preko Viber-a, WhatsApp-a, ili društvenih mreža i raspitajte se za akcije koje su u toku.