Rent a Car Voždovac

Top Auto Rent a Car nudi veliki izbor automobila za rentiranje na teritoriji Voždovac, Beograd. Izaberite vozilo, kontaktirajte nas i vozilo će vam biti besplatno dostavljeno na adresi i u vreme koja vama odgovara. Sva vozila iz se redovno održavaju i servisiraju. U ponudi su vozila sa manuelnim i automatskim menjačem, sa različitim snagama i u različitoj opremi.

Rent a Car Voždovac: Ponuda vozila

Rent a car Voždovac nudi veliki izbor vozila, kako putničkih automobila, tako i teretnih kombija. Slike svih naših vozila nalaze se na sajtu, tako da ne može biti iznenađenja prilikom preuzimanja vozila. Uvek možete zahtevati dodatne slike vozila koje izaberete i brzo će vam biti dostavljene. Cene rentiranja se kreću od 20€. Prikazane cene na sajtu su po danu i bez dodatnih troškova. Kompletnu ponudu vozila možete videti OVDE.

Rent a Car Voždovac: Kako funkcioniše

Omogućili smo vam jednostavnu rezervaciju i besplatno preuzimanje automobila na željenoj adresi na teritoriji Voždovac. Besplano preuzinanje vozila je moguće i u Zemunu, užoj teritoriji Beograda i na aerodromu Nikola Tesla.

Kliknite na izabrano vozilo i dobićete dodatne informacije o vozilu i cenama. Cene u tabeli su prikazane po danu, bez dodatnih troškova.

Rezervacije su moguće telefonskim pozivom, preko Viber-a i WhatsApp-a, ili putem kontakt forme. Preporučujemo vam da nas kontaktirate telefonskim pozivom ili porukama preko navedenih aplikacija jer ćete na taj način dobiti najbrži odgovor.

U cenu iznajmljivanja vozila uključeni su i dodaci koji se dobijaju uz zahtev: sedište za dete i punjač za mobilni u autu. Obavestite nas ukoliko vam je potreban neki od besplatnih dodataka

Preuzmite vozilo na željenoj lokaciji na Voždovcu. Ne postoje dodatni troškovi za preuzimanje vozila na ovoj lokaciji.

Najam automobila Voždovac: Najčešća pitanja

Top Auto Rent a Car ne naplaćuje preuzimanje vozila na adresi po vašem izboru na teritoriji Voždovac, kao i na ostalim označenim lokacijama za besplatno preuzimanje.

U našoj agenciji se često organizuju akcije i popusti za najam automobila, redovne popuste dajemo za duže najmove. Kontaktirajte nas i raspitajte se za trenutne akcije.

Neograničena kilometraža je uračunata za najam duži od dva dana. Za najam od jedan ili dva dana kilometraža je ograničena na 200km po danu i prekoračeni kilometari se naplaćuju.